Wilt u
– extra leefruimte op uw zolder, in het souterrain of garage?
– een aanbouw, uitbouw of dakopbouw of complete nieuwbouw?
– graag een open keuken, een inloopkast, uw droombadkamer, etc.?

Mevrouw de Architect adviseert!

Een architect inschakelen om u te helpen met uw (ver)bouwplannen is vaak een grote stap.
Mevrouw de Architect biedt u daarom een eenvoudig en duidelijk stappenplan, waarbij u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Dat begint altijd met een adviesgesprek. Wij onderzoeken dan samen met u uw woonwensen. We nemen u alvast  mee in de mogelijke oplossingen en ideeën voor de ruimte en denken met u mee over uw bouwbudget. Zo weet u al precies waar u aan toe bent.

Mevrouw de Architect ontwerpt!

Als het klikt, en u besluit ons het ontwerp voor uw woning te laten maken, werken wij met vaste tarieven per ruimte. U krijgt heldere tekeningen op schaal van uw woning voor en na de verbouwing en een impressie van het eindresultaat. Wij tekenen altijd meerdere opties zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Deze tekeningen zijn ook geschikt om offertes op te vragen bij de aannemer.

Mevrouw de Architect ontzorgt!

Na de ontwerpfase kunnen wij desgewenst het hele verdere traject van de verbouwing begeleiden. We vragen voor u offertes bij verschillende aannemers op, vergelijken deze en helpen u met het maken van een keuze. We maken de tekeningen voor de bouwaanvraag en vragen deze voor u aan. En tijdens de bouw zien wij erop toe dat alles precies wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Zodat u alleen nog hoeft te genieten van uw nieuwe woning.

Meer informatie en tarieven