Mevrouw de Architect is het bureau van Karin Uittenbogaart en Susan Jansen. Na 10 jaar elk hun eigen architectenbureau te hebben gerund in Rotterdam zijn ze in 2017 samen verder gegaan onder de nieuwe naam Mevrouw de Architect. Naast het ontwerpen en begeleiden van vele particuliere verbouwingen in heel Nederland zijn Karin en Susan ook druk bezig met het aankopen, opknappen en verkopen en verhuren van woningen in Rotterdam en omgeving. Zo hebben ze alle kennis in huis om u niet alleen te helpen aan een slim en doordacht ontwerp voor uw woning of bedrijfspand maar hebben ze ook de praktische ervaring om u van A tot Z te begeleiden bij de uitvoering.

Onze opdrachtgevers over ons:

“Susan zag in één oogopslag wat wij over het hoofd hadden gezien; hoe we ons huis zo konden indelen dat we alle ruimtes optimaal kunnen gebruiken. Met gedetailleerde tekeningen hebben wij een verbouwplan op maat. Het resultaat dat begint te ontstaan is echt supergaaf!”
– Remco Schrijver, Barendrecht

“Karin heeft ons enorm geholpen met het ontwerp van onze badkamer in onze slaapkamer. Ze heeft in meerden fasen een eind ontwerp gemaakt, waarbij er veel ruimte was voor feedback. Tegelijk is het heel snel gelopen en het eindelijke ontwerp was helemaal zoals we het zouden willen. Karin is erg professioneel en is haar vergoeding dubbel en dwars waard.”
– Teun Wagenaar, Duivendrecht

“De samenwerking met Susan hebben als zeer prettig ervaren. Susan straalt energie en enthousiasme uit en ze heeft richting kunnen geven aan de vele verbouw-ideeën die wij zelf hadden. Door de mooie schetsen en 3D ontwerpen konden we goed zien hoe onze dromen er in de praktijk eruit kunnen gaan zien. Uit het hoofd en op papier. Ze heeft onze verwachting zeker overtroffen.”
– Gea en Gerrit, Bleiswijk

“Karin heeft meegedacht met de indeling van ons nieuwe huis. Zij heeft aan de hand van een ontwerpprogramma veel goede, creatieve suggesties gedaan (die wij zelf niet hadden bedacht) zonder onze wensen en de (on)mogelijkheden uit het oog te verliezen. Karin is creatief, handig en praktisch ingesteld en geeft veel goede tips. Ze weet (standaard)woningen tot paleisjes om te toveren.”
– Sophie Klein Breteler, Berkel en Rodenrijs

“Al enige tijd werk ik prettig samen met Susan. In het contact dat ik met mijn relaties onderhoud wijs ik graag op haar professionele werkwijze en uitgebreide dienstenpakket. Zowel bij zoekers als kopers van woningen is ze in staat om mooie resultaten te boeken. Win-Win!”
– Makelaar, Rotterdam

“Voor de verbouwing van ons huis hebben we uitstekend samengewerkt met Karin. Karin heeft zelf veel goede ideeën, maar staat ook zeker open voor andere suggesties. Het is een genoegen te werken met iemand die oog heeft voor detail en esthetiek, en het pragmatisch aanpakt.”
– fam. Van Poortvliet, Den Haag