Wilt u
– extra leefruimte op uw zolder, in het souterrain of garage?
– een aanbouw, uitbouw of dakopbouw of complete nieuwbouw?
– graag een open keuken, een inloopkast, uw droombadkamer, etc.?

Mevrouw de Architect adviseert!

Een architect inschakelen om u te helpen met uw (ver)bouwplannen is vaak een grote stap.
Mevrouw de Architect biedt u daarom een eenvoudig en duidelijk stappenplan, waarbij u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Dat begint altijd met een adviesgesprek. Wij onderzoeken dan samen met u uw woonwensen. We nemen u alvast mee in de mogelijke oplossingen en ideeën voor de ruimte en denken met u mee over uw bouwbudget. Zo weet u al precies waar u aan toe bent.

Mevrouw de Architect ontwerpt!

Als het klikt, en u besluit ons het ontwerp voor uw woning te laten maken, brengen wij voor het adviesgesprek geen kosten in rekening. Wij creëren een ontwerp op maat en u krijgt heldere tekeningen op schaal van uw woning voor en na de verbouwing. Wij tekenen altijd meerdere opties zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Met de uitgewerkte tekeningen kunt u dan direct offertes op vragen bij de aannemer(s).

Mevrouw de Architect ontzorgt!

Na de ontwerpfase kunnen wij desgewenst het verdere traject van de verbouwing begeleiden. We maken de tekeningen voor een eventueel benodigde omgevingsvergunning en vragen deze voor u aan. We kunnen offertes van verschillende aannemers vergelijken en u helpen met het maken van een keuze. En tijdens de bouw zien wij erop toe dat alles precies wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Zodat u alleen nog hoeft te genieten van uw nieuwe woning.

Meer informatie en tarieven