ADVIESGESPREK

  • Anderhalf uur advies van een architect bij u thuis. We nemen met u uw wensen door, en bespreken ter plekke samen met u de mogelijkheden van de ruimte(s).

prijs: 59,- euro inclusief BTW

Als u besluit met ons verder te gaan en een ontwerp op maat bestelt, brengen we voor het adviesgesprek geen kosten in rekening!

ONTWERP OP MAAT

  • Anderhalf uur advies van een architect bij u thuis. We nemen met u uw wensen door, en bespreken ter plekke samen met u de eerste aanzet van het ontwerp.
  • We meten de ruimte(s) in met professionele apparatuur.
  • In de studio werkt de architect het ontwerp uit tot een compleet schetsontwerp. We maken tekeningen op schaal van de bestaande en nieuwe situatie. We ontwerpen altijd meerder opties zodat u precies het ontwerp krijgt wat bij u past.
  • Er wordt een afspraak gemaakt bij ons in de studio waar we het ontwerp met u doornemen. Indien gewenst kunt u dan nog wijzigingen doorvoeren waarna we het complete ontwerp in een mooi presentatieboekje aan u toesturen.

totaalprijs: 490,- euro inclusief BTW

(Dit tarief geldt per ruimte. We nemen uiteraard altijd de consequenties voor de aangrenzende ruimte(s) mee in ons ontwerp. Voor meerdere ruimtes of een geheel pand maken we voor u een prijsopgave)

TEKENWERK

We verzorgen al het (technisch) tekenwerk voor de definitieve ontwerptekeningen en eventueel benodigde bouwaanvraag en aannemersselectie.

BEGELEIDING

We kunnen u gedurende het hele bouwproces begeleiden. Van het aanvragen van offertes bij aannemers en constructeurs tot de indiening en begeleiding van de complete bouwvergunning.

Daarnaast ontwerpen wij meubels op maat en kunnen wij toezien op de uitvoering van alle werkzaamheden tijdens de bouw. We maken graag voor u een offerte op maat!