ADVIESGESPREK

  • Anderhalf uur advies van een architect bij u thuis. We nemen met u uw wensen door, en bespreken ter plekke samen met u de mogelijkheden van de ruimte(s).

prijs: 149,- euro inclusief BTW

Als u besluit met ons verder te gaan en een ontwerp op maat bestelt, brengen we voor het adviesgesprek geen kosten in rekening!

ONTWERP OP MAAT

  • We komen kennismaken bij u thuis. We nemen met u uw wensen door, en bespreken ter plekke samen met u de eerste aanzet van het ontwerp.
  • We meten de ruimte in met professionele apparatuur.
  • In de studio werkt de architect het ontwerp uit tot een compleet schetsontwerp. We maken plattegrond tekeningen op schaal van de bestaande en nieuwe situatie. We ontwerpen altijd meerdere opties zodat u precies het ontwerp krijgt wat bij u past.
  • Er wordt een afspraak gemaakt om het ontwerp telefonisch met u door te nemen. Indien gewenst kunt u dan nog wijzigingen doorvoeren waarna u het complete ontwerp in een digitaal verbouwboek krijgt toegestuurd.

totaalprijs: 590,- euro inclusief BTW per ruimte

(Dit tarief geldt per ruimte voor een interne verbouwing. Voor meerdere ruimtes, een gehele verdieping, of een uit- of opbouw maken we voor u een prijsopgave.)

OMGEVINGSVERGUNNING

We verzorgen al het (technisch) tekenwerk voor de definitieve ontwerptekeningen en eventueel benodigde omgevingsvergunning.  Hiervoor maken we graag een offerte op maat.

BEGELEIDING

We kunnen u gedurende het hele bouwproces begeleiden. Van het aanvragen van offertes bij aannemers en constructeurs tot de indiening en begeleiding van de complete bouwvergunning.

Daarnaast ontwerpen wij meubels op maat en kunnen wij toezien op de uitvoering van alle werkzaamheden tijdens de bouw. Neem contact op voor een prijsopgave!